Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar apartament de inchiriat 3 camere dec.central

76 m2, 4/8

550 € / luna

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2018

Bucuresti, Aleea Emil Botta, bloc reabilitat, 3 camere, et 4/8, complet decomandat, 2 bai, hol in H, 1.7 km mers pe jos pana la Piata Unirii, Intre Zepter si fostul bloc Connex, paralel cu Bd.Unirii si Octavian Goga, fara zgomotul bulevardelor, complet mobilat si utilat, bucatarie 11 mp, vedere mixta, SU 76mp, in apropiere: Mall Vitan, Casa de Pensii, Decebal, Biblioteca Nationala, Universitatea N.Titulescu, Timpuri Noi, banci, piata etc. Access facil oriunde in Bucuresti. Nu se accepta animale de companie. Fara intermediari. Tel 0746508555 550 eur/ luna 1 luna avans plus una garantie/pret usor negociabil

Detalii imobil Proprietar apartament de inchiriat 3 camere dec.central

Garantie 550 €
Camere 3
Strada Nerva Traian (adiacent)
Suprafata 76 m2
Etaj 4/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..