Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Titan

56 m2, 4/9

370 € / luna

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2018

Apartament 2 camere, complet mobilat si utilat,mobiler modern, finisaje de calitate, etajintermediar. Apartamentul a fost renovat integral,dispune de internet, cablu TV, TV, aer conditionat,spatii de depozitare generoase, instalatii electriccenoi, instalatii sanitare noi, electrocasnicede calitate.Bloc reabilitat termic.Imobilul este situat in imediata apropierea mijloacelor de transport in comun.

Detalii imobil Apartament 2 camere Titan

Garantie 370 €
Camere 2
Strada Liviu Rebreanu
Suprafata 56 m2
Etaj 4/9
Bai 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..