Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez Apartament 2 camere, Parcare Subterana-Carrefour Orhideea

50 m2, 3/10

500 € / luna

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2018

Inchiriez apartament nou 2 camere (400 euro) cu Loc de Parcare Subteran (100 euro) - Prima Inchiriere, situat la etajul 3 intr-un imobil nou cu 10 etaje, finalizat si dat in folosinta in anul 2018, respectiv: Ansamblul Neofort Rezidential 73, situat pe sos. Orhideelor nr.14, vis-a-vis de Carrefour Orhideea, langa metrou Grozavesti si metrou Basarab..
Apartamentul este la prima inchiriere, si se prezinta spatios, dotat cu aparat de aer conditionat si centrala termica proprie iar balconul este inchis. 
Spatiul este ocupat optimal si cu bun gust. Mobila inclusa este noua si ergonomica iar electrocasnicele sunt noi. 
Blocul este localizat intr-o zona dinamica avand ca puncte de interes: Metrou Grozavesti si Basarab, Carrefour Orhideea, Brico Depot Orhideea, Media Galaxy, One Club, Club Princess, Complex Studentesc Regie, Complexul Studentesc Belvedere ASE, Pasajul Basarab.

Detalii imobil Inchiriez Apartament 2 camere, Parcare Subterana-Carrefour Orhideea

Garantie 250 €
Camere 3
Strada Orhideelor
Suprafata 50 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..