Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vinzare apartament 2 camere Calea Victoriei

50 m2, 4/7, an constructie: 1960

98.000 €

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2018
Rata credit de la 2,584 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

2 camere 50mp, mobilat, utilat, cladire anii 60 foarte solida si stabila, cu amprenta in U, fara bulina, reabilitat, balcon inchis, temopan, AC, calorifere Al, etc. Imobil situat linga fostul CSP, actual Min. Ind., int. Calea Grivitei - Bis. Amzei, ideal regim hotelier sau inchiriere termen lung.


Detalii imobil Vinzare apartament 2 camere Calea Victoriei

Camere 2
Strada Calea Victoriei
Suprafata 50 m2
Etaj 4/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..