Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez Apartament 3 cam Ultracentral, langa metrou(VictorieiBasara

65 m2, P/10

550 € / luna

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2018

Persoana fizica va propune spre inchiriere un apartament decomodat cu 3 camere, situat intr-o zona ultracentrala - zona Titulescu (intre METROU Victoriei si Basarab), foarte aproape de staii de tramvaie, cu o pozitionare avantajoasa pentru locuinta.

 

Proprietatea este situata la parter, intrare din Titulescu, imobil construit in anul 1981 (dupa cutremur, fara risc seismic), avand performanta energetica Clasa A.

 

Se regasesc finisaje, dupa cum urmeaza:

- parchet, gresie/marmura, faianta, geamuri termopan, usi interior noi, gratii;

- utilata baia si bucataria.

 

Proprietatea este renovata modern in anul 2018 si se inchiriaza nemobilata, utilata partial (baie si bucatarie), fiind disponibila imediat.

 

Pretul cerut este de 500-550 euro.

 

Se emite document fiscal.

Detalii imobil Inchiriez Apartament 3 cam Ultracentral, langa metrou(VictorieiBasara

Garantie 1 €
Camere 3
Strada Nicolae Titulescu
Suprafata 65 m2
Etaj P/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..