Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere teiul doamnei

68 m2, 5/8, an constructie: 1981

75.000 €

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,994 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bloc reabilitat anul trecut,linistit,curat,fara restantieri.tranvai si masini la circa 2 min de mers lejer.gradinite scoli liceu si facultatea de contructii in zona.in spatele blocului este un parculet pentru copii.odata cu apartamentul vine si o boxa in subsolul blocului de aproximativ 30 mp amenajata cu rafturi pt depozitare.apartamentul va fi liber din martie 2019.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere teiul doamnei

Camere 3
Strada Aleea Petre Antonescu 2
Suprafata 68 m2
Etaj 5/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1981
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..