Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 Camere, spatios, Calea Mosilor Unirii

82 m2, 5/6, an constructie: 1941

99.900 €

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2018
Rata credit de la 2,720 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!


  Apartamentul de 3 camere recompartimentat din 4 camere, este amplasat stradal, intr-un imobil foarte bine intretinut, fara risc seismic, pe Calea Mosilor, in imediata apropiere de Piata Unirii, zona zero a Bucurestiului. Proprietatea isi asteapta cu interes noul proprietar. Renovat complet si recompartimentat pentru a oferi un spatiu ideal noului proprietar, apartamentul dispune de toate imbunatatirile necesare pentru a fi gata imediat de mutare. 
   Una dintre cele mai cautate zone ale capitalei autohtone, face din aceasta proprietate locatia perfecta atat pentru propria locuinta a viitorului proprietar, cat si o investitie foarte buna pe termen lung. 
   Apartamentul poate fi o investitie foarte buna pentru cei ce doresc sa-l utilizeze in sistem AirBNB, avand in vedere pozitionarea excelenta si intens cautata de cei care utilizeaza serviciile de cazare in regim hotelier.

Detalii imobil Apartament 3 Camere, spatios, Calea Mosilor Unirii

Camere 3
Strada Calea Mosilor
Suprafata 82 m2
Etaj 5/6
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1941
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..