Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ofer spre inchiriere parter vilaspatiu birou Dorobanti

80 m2, P/1

850 € / luna

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2020

Proprietar inchiriez imobil situat la parterul unei vile din zona Dorobanti, proaspat renovat, disponibil imediat.

Imobilul este compus din 4 camere, baie principala, baie de servici si bucatarie, 2 intrari separate,  in suprafata utila de 80 mp.

Dotari: parchet stejar, faianta, gresie, geamuri termopane, usi interior lemn, centrale termica proprie, internet, bucatarie + baie mobilate si utilate (frigider, aragaz, cuptor microunde, hota), restul camerelor nemobilate, curte 50 mp

Facilitati: Imobilul are o pozitie excelenta, avand diverse facilitati de transport in comun (autobuz, metrou, tramvai). In apropiere sunt scoli, gradinite, banci, spital public si privat, cabinete medicale, magazine, parcuri, restaurante & cafenele, supermarketuri, etc.
Pretabil firme, cabinete  medicale/veterinare, firme consultanta /avocatura, firme cursuri

Detalii imobil Ofer spre inchiriere parter vilaspatiu birou Dorobanti

Plata in avans 1 luna
Garantie 1 €
Camere 4
Strada Hatman Arbore
Suprafata 80 m2
Etaj P/1
Bai 2
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..