Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, 53mp - Metrou Dimitrie Leonida

53 m2, parter/5, an constructie: 2018

47.961 €

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,306 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, 53mp - Metrou Aparatorii Patriei

Comisionul este 0%. Apartamentul se vinde direct de la dezvoltator. 
Se vinde ''la cheie'': gresie, faianta, parchet laminat, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interior, usa metalica anti-efractie, centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare in baie.
Vecinatati: Metrou Aparatorii Patriei, Berceni, Metalurgiei, Grand Arena Mall, Turnu Magurele, Dimitrie Leonida
In zona se gasesc numeroase puncte de interes: supermarketuri, gradinite/scoala, metrou, service-uri auto, spitale, banci, farmacii etc. 
Apartamentul se vinde si cu credit imobiliar, la pretul de 55.100 euro. Iti oferim gratuit asistenta specializata pentru accesarea unui credit imobiliar. 

Detalii imobil Apartament 2 camere, 53mp - Metrou Dimitrie Leonida

Camere 2
Strada Jilavei
Suprafata 53 m2
Etaj parter/5
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..