Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular 2 camere

49 m2, 9/10, an constructie: 1974

54.000 €

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,470 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

ParticularOfer spre vanzare un apartament 2 camere, situat in Drumul Taberei (Aleea Compozitorilor) sector 6, confort 1, semidecomandat, multiple imbunatatiri si finisaje de calitate superioara, instalatie electrica, sanitara schimbata, termopan stratificat, 2 aere conditionate, gresie, faianta, parchet, usa metalica,repartitoare, bloc tip Z, 2 lifturi, etaj 9/10, izolat interior, toate actele la zi. Ideal pt familie avand in imediata apropiere scoli, gradinite, cresa, spatii comerciale,etc. Ptr mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati : 0732174147Pret 54000 euro (NU colaborez cu agentii!)

Detalii imobil Particular 2 camere

Camere 2
Strada Aleea Compozitorilor
Suprafata 49 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate noua
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..