Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament Nicolae Grigorescu

42 m2, 2/4, an constructie: 2018

46.500 €

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,236 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament Nicolae Grigorescu metrouVanzare apartament Nicolae Grigorescu metrou residence City îşi dezvoltă proiectele într-una dintre cele mai înfloritoare zone ca dezvoltare imobiliară din Bucureşti – Nicolae Grigorescu metrou . În ultimii ani, Sectorul 3 al Capitalei stă martor la o revigorare a spaţiilor locative şi a celor publice, îmbinându-le cu o infrastructură de transport completă şi în continuă modernizare. Noi propunem viitorului nostru locatar un stil de viaţă modern, mereu aproape de toate necesitățile sale: acces facil și la timp către orice zonă a orașului, deschidere spre centre comerciale, centre de educație și recreere și, nu în ultimul rând, o perioadă cât mai scurtă de tranzit între locul de muncă și propriul cămin. Deoarece vrem ca viitorul dumneavoastră apartament să reflecte stilul dumneavoastră de viață, Residence City vă propune spații care sunt proiectate după cele mai moderne standarde de arhitectură, care, prin profesionalismul construcției, al materialelor utilizate în exterior și interior și al calității finisajelor să vă poată oferi plusul de confort al unui cămin de calitate! Vanzare apartamente Nicolae Grigorescu Metrou http://residencecity.ro/vanzare-apartament-nicolae-grigorescu-metrou/

Detalii imobil Vanzare apartament Nicolae Grigorescu

Camere 2
Strada marului
Suprafata 42 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..