Vand apartament 3 camere zona Piata Progresu

67 m2, Parter/10, an constructie: 1977

60.000 €

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,564 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere, parter, decomandat, foarte bine intretinut, racoros vara, foarte calduros iarna, termopane, usa metalica, gresie, boxa beton cu usa metalica, loc parcare platit in curtea interioara a blocului chiar in fata geamurilor,  bloc administrat, curat, intretinut, locatari civilizati, zona Piata Progresu, strada Verigei , 200 m - Piata Agroalimentara Progresu, 2 statii tramvai - metrou Eroii Revolutiei, mega image non-stop, farmacii, magazine, policlinici, scoala, toate foarte aproape.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere zona Piata Progresu

Camere 3
Strada Verigei
Suprafata 67 m2
Etaj Parter/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..