Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez

52 m2, 8/8

390 € / luna

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2018

Liber din 1 noiembrie 2018 Inchiriez pentru 6 luni apartament 3 camere decomandate Complet mobilat si utilat, dar simplu, gresie, faianta, termopan, usa metalica, bloc reabilitat termic
Sector 3, Zona liceul de Chimie --5 min metrou 1 Decembrie , Magazine alaturate :Lidl; Mega Image, 1 luna avans una luna garantiecontract circa financiara

Detalii imobil Inchiriez

Garantie 390 €
Camere 3
Strada prevederii
Suprafata 52 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate rezonabila
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..