Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere ap 2 camere Drumul Taberei nr.91- 52mp

52 m2, 2/10

320 € / luna

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2018

Proprietar inchiriez ap cu 2 camere intr-un bloc situat la strada Drumul Taberei nr.91( dati click in dreapta sus la "vezi pe harta"), la mijloace de transport, nu pe alei sau stradute. Ap.este la et.2/10, in suprafata de 52mp, decomandat (circular), la o statie de parcul Moghioros (aripa Auchan), vis-a-vis de viitoarea statie de metrou Raul Doamnei, langa Colegiul National Elena Cuza. Apartamentul este renovat, este a 2-a inchiriere, are usa metalica, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, o debara tip dressing pt.haine si o camara. Este utilat cu aragaz, hota, comb.frigorifica, masina spalat, 2 tv: lcd 66cm si pe tub 54cm. Dormitorul este mobilat complet cu mobila noua: pat cu saltea cu latimea de 160cm, sifonier 3 usi, comoda tv, 2 noptiere. Sufrageria este mobilata lux : canapea extensibila 3 locuri (lungime 192 cm si latime 150cm), sifonier cu 3 usi, un sistem de living, in plus sunt 3 fotolii , dintre care unul este extensibil. Bucataria este utilata complet, iar balconul este spatios, are gresie noua si inchis cu geamuri termopan

Important: inchirierea se face cu contract si prefer sa discut direct cu potentialul chirias, nu prin intermediari.

Detalii imobil Inchiriere ap 2 camere Drumul Taberei nr.91- 52mp

Plata in avans 1 luna
Garantie 300 €
Camere 2
Strada drumul taberei
Suprafata 52 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Camari si logii 2
Terase si balcoane 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
An renovare 2018
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..