Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartamemt 2 camete confort 3 Piata Rahova

35 m2, 2/2, an constructie: 1977

19.000 €

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2018
Rata credit de la 518 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 2 camere cf 3, 35 m patrati vis a vis de Piata Rahova si Sectia 19 de politie. Apartamentul nu este friguros, blocul este din caramida si NU EXISTA cheltuieli de intretinere, ceea ce l face o investitie care nu necesita cheltuieli lunare. Conducta de apa rece este separata, boiler, gaze la usa, termopane, usa metalica. Nedecomandat.Blocurile in care este amplasat arata ca o zona defavorizata, dar este exact langa piata si tramvai 32, la 6 statii de Unirii. Ideal ca un prim pas, sau ca o investitie pe care nu este nevoie sa o verifici sau sa o intretii.

Detalii imobil Apartamemt 2 camete confort 3 Piata Rahova

Camere 2
Strada AMURGULUI
Suprafata 35 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1977
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..