Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere bloc select 1 Mai - Pta. Victoriei

80 m2, 7/10, an constructie: 1977

120.000 €

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2018
Rata credit de la 3,273 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand apartament de 3 camere  Bd. Ion Mihalache (fost 1 Mai), situat in primul bloc de la Pta. Victoriei in directia Pta. 1 Mai, intr-un bloc de 10 etaje, construit intre 1977-1978 din caramida, conform normelor anti-seismice si anti-nucleare.
Apartamentul este compus din 2 dormitoare, 1 baie, bucatarie, living cu logie generoasa inchisa, hol dotat cu sifonier/dulap pe toata lungimea. Reabilitat termic in 2014.
Apartamentul beneficiaza de lumina naturala si soare pe parcursul intregii zile, pe ambele parti, cu elemente de confort interior ce fac perfecta viata de zi cu zi: aer conditionat, geamuri termopane, usa metalica, parchet de stejar masiv, dulapuri incastrate - apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Odata cu vanzarea se va ceda si boxa dubla cu inchidere securizata si loc de parcare privat.


Detalii imobil 3 camere bloc select 1 Mai - Pta. Victoriei

Camere 3
Strada Bd. Ion Mihalache
Suprafata 80 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..