Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap 2 cam vis a vis molul parc lake

50 m2, 3/10, an constructie: 1970

65.500 €

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,787 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap 2 cam , 3/10 semidec, izolat termic , finisaje superioare, g, f, p, um , parchet, casa jacuzzi, 2 dresinguri incluse, instalatii electrice si sanitare schimbate, termopan , balcon inchis, contorizare caldura si apa, aer conditionat, 2 iesiri, transport in comun , scoala, gradinite, mall , supermarket - parc ior - 100 m , zona linistita, vizionari dupa ora 17.00 . 

Detalii imobil Vand ap 2 cam vis a vis molul parc lake

Camere 2
Strada intrarea reconstructiei 10
Suprafata 50 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..