Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

PROPRIETAR VAND urgent apartament 2 camere in zona Berceni

51 m2, 10/10, an constructie: 1970

57.500 €

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2018
Rata credit de la 1,528 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 🏠 PROPRIETAR  VAND urgent apartament 2 camere in zona Berceni, B-dul Obregia, sector 4, cf. 1, decomandat, 51.80 mp spatios,  etaj 10/10, renovat, terasa renovată, termopan - inclusiv balcon inchis, parchet, gresie, faianta, usa metalica, 2 ap. aer conditionat, bucatarie mobilata, calorifere noi, storuri la geamuri din lemn, se vinde mobilat partial. Pozitionarea ofera acces rapid catre toate punctele de necesitate curenta: statii RATB , magazine comerciale, piata, centre medicale, banci, scoala, gradinita, Telekom. 

💰 57500 euro pret discutabil

️ proprietar: 0766519412

Detalii imobil PROPRIETAR VAND urgent apartament 2 camere in zona Berceni

Camere 2
Strada Dorna
Suprafata 51 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..