Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere sector 4

80 m2, 4/4, an constructie: 1974

70.000 €

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,861 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vânzare apartament 4 camere, etaj 4/4, bloc din 1974, 80 mp, 2 băi, boxă la subsol, termopane la toate camerele și balcon, bloc reabilitat termic în 2011, apartamentul a fost zugrăvit în 2018, este în stare rezonabilă. Apometre, repartitoare, aer condiționat, CATV. Zonă liniștită, cu multă vegetație, vis-a-vis de școala 111 George Bacovia, 2 grădiniție și Piața Progresu în apropiere.

Mijloace de transport la 10 minute și statie de metrou Constantin Brâncoveanu la 15 minute.

Detalii imobil Apartament 4 camere sector 4

Camere 4
Strada Crisul Alb
Suprafata 80 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..