Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Uverturii Lujerului Bucuresti

72 m2, 4/9, an constructie: 1970

73.000 €

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,940 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferta vanzare apartament de 3 camere, zona Militari - Metrou Lujerului, situat la etajul 4 intr-un bloc de 9 etaje, bloc reabilitat, semidecomandat cu o suprafata de aproximativ 72 mp, grup sanitar amenajat modern, gresie si faianta de calitate, parchet, temopan peste tot, inclusiv la balcon, instalatia electrica si sanitara schimbata, usi interioare noi, usa metalica noua, mai dispune si de un aparat de aer conditionat, internet, cablu, frigider, aragaz, masina de spalat, microunde, hota, tv. Se poate vinde mobilat sau nemobilat. Pozitionat in imediata apropiere a mijloacelor de transport public, la un minut de Metrou Lujerului, piata, parc, scoala, gradinita, centre comerciale, etc

Detalii imobil apartament 3 camere Uverturii Lujerului Bucuresti

Camere 3
Strada Uverturii
Suprafata 72 m2
Etaj 4/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..