Acest anunt nu mai este activ

CASA BOIEREASCA DE EXCEPTIE, BD. DACIA

500 m2, D+P+1/M/POD MANS, an constructie: 1927

1.300.000 €

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2018
Rata credit de la 35,398 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietate de exceptie, fara probleme,  disponibila pentru mutare(libera), bine conservata, are vedere stradala, constructia retrasa de la strada, asezata  pe un teren de 740mp, cu o amprenta la sol de 262mp, nu a fost niciodata nationalizata, nu este monument istoric. A fost cumparat de la mostenitoarea primului propietar.  Imobilul este dotat corespunzator, parchet din lemn masiv in stare buna, geamuri din cristal, vitralii, marmura, tamplaria  originala, sobele originale, parterul este inalt (4m), terase, balcoane, saloane foarte  bine luminate natural. gradina amenajata, bolta vita , copaci, aleii largi.

Detalii imobil CASA BOIEREASCA DE EXCEPTIE, BD. DACIA

Camere 12
Strada Viitorului
Suprafata 500 m2
Structura D+P+1/M/POD MANS
Bai 5
Suprafata teren 740 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1927
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..