Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 camere F64 renovat si mobilat

65 m2, 6/8

600 € / luna

Ultima actualizare: 25 Septembrie 2018

Apartament de 2 camere, decomandat, mobilat nou si modern, de lux proaspat renovat, in bloc monolit. Conditii excelente in scara impecabil intretinuta, cu portar si supraveghere video 24 hr. Apartament la etajul 6 din 8, renovat integral, in poziție ultracentrală, pe Blvd Unirii langa Tribunal. 5 minute de metrou Unirii si zona comerciala. Vedere frumoasă spre zonă liniștită.- suprafata utila 64mp + 4.5mp balcon inchis- bloc monolit cu 8 etaje finalizat in 1992, - bucatarie moderna, echipata cu frigider, aragaz, hota si contor de gaz- dormitor si sufragerie mari, luminoase, ambianță modernă și primitoare- ferestre termopan la camere si la balconul inchis- aer conditionat, TV modern - masina de spalat rufe- multiple spatii de depozitare in 2 debarale si dulapuri- parchet de lemn in toate camerele- gresie si faianta in baie, bucatarie si hol

Detalii imobil 2 camere F64 renovat si mobilat

Garantie 600 €
Camere 2
Strada Blvd Unirii
Suprafata 65 m2
Etaj 6/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..