Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 2 cam, decomandat, 46000 euro, str biserica marcuta nr 5

37 m2, 4/10, an constructie: 1976

46.000 €

Ultima actualizare: 25 Septembrie 2018
Rata credit de la 1,222 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, decomandat, etaj 4  din 10, 37m2, teava de gaze separata de bloc, centrala, termopan parcare, boxa. Apartamentul este pe mijloc, călduros. Gresie, faianta puse in anul 2000. 46000 euro.Este la 7 min  de mers pe jos de metroul Costin Georgian(prin parcul Morarilor) sau 2 statii de masina 253. Langa Scoala Generala nr 77 la 1 minut, langa parcul Florilor.

Detalii imobil Ap 2 cam, decomandat, 46000 euro, str biserica marcuta nr 5

Camere 2
Strada biserica marcuta nr 5
Suprafata 37 m2
Etaj 4/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1976
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..