Schimb ap 4 cam cu ap 2 cam

86 m2, 2/10, an constructie: 1983

89.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,390 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar. Schimb apartament 4 cam cf1 sporit 2/10 spatios 82 mp supraf utila, bloc din 1983 reabilitat termic si este stradal Blvd Chisinau (Socului), vedere blvd+sp, parchet, gresie, faianta, termopan, usa metalica, 2 grupuri sanitare din care baia mare cu geam aerisire, instalatii noi , renovat Sept 2015, curat , contorizat , 2 balcoane mari. Blocul linistit si curat , loc de parcare inclus in pret, zona verde. RATB la 20 m, METROU la 300m. In zona sunt gradinite, scoli, mall Bucuresti, Cora, Mega Image. Schimb cu 2 camere cf 1 in MILITARI, de preferat zona Lujerului, Virtutii (etaje inferioare). Pentru cei interesati, va rog mesaj pe adresa gdragos4@yahoo.com.

Detalii imobil Schimb ap 4 cam cu ap 2 cam

Camere 4
Strada Blvd Chisinau
Suprafata 86 m2
Etaj 2/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1983
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..