Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila in Belvedere, singur curte, gradina, parcari multiple

240 m2, beton

1.650 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2018

Inchiriez vila P+1, constructie 2001, bine intretinuta, suprafata utila peste 200 mp, compusa din 6 camere, bucatarie, 3 bai, subsol, dotata cu aer conditionat si toate utilitatile, curte libera peste 200 mp,  cu zona amenajata barbecue, deschidere 14 ml, singur curte, posibilitati parcare 5 autovehicule, pretabila pentru locuinta, birouri, servicii sau mica industrie (cu alimentare 380V), amplasata in zona 1, cartier Belvedere, intre podurile Grant si Basarab, cu multiplu access la caile de transport, inclusiv feroviar,  fara blocaje de trafic, vecinatati importante: Carrefour Orhideea, Bricodepot, Gara de Nord, situata la 4 km de centrul orasului.

Detalii imobil Vila in Belvedere, singur curte, gradina, parcari multiple

Pret/m2 6,88 € / luna
Plata in avans 1 luna
Garantie 1850 €
Camere 6
Strada Varnav
Suprafata 240 m2
Structura beton
Bai 3
Suprafata teren 321 m2
Deschidere 14
Amprenta la sol 120m2
Pivnita DA
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilata partial
Utilata partial
A / C DA
An renovare 2017
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Sosea pavat
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..