Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Prelungirea Ferentari 52, 3 camere, 2 balcoane, decomandat, conf 1

67 m2, 9/10, an constructie: 1975

45.000 €

Ultima actualizare: 15 Septembrie 2018
Rata credit de la 1,196 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, decomandat, 2 balcoane.Centrala termica 24kw, calorifere otel, usa metalica, termopane, contorizare individuala gaze, apometre, instalatie electrica cupru.Etaj 9/10Bloc curat, interfon, supraveghere video.Mega Image, oficiu postal, farmacii, Tip-Top, la parterul blocului.Statie autobuz : 141 si 323 ( legatura metrou M1, M2, M3), 139, 220Statie tramvai: 8, 23Scoala si gradinita, in spatele blocului.
Cadastru, intabulare.Nu au fost aduse modificari structurii. 
Panorama ampla: vedere Asmita Gardens, City Mall, Arena Nationala, Mausoleu parcul Carol, Intercontinental, Palatul Parlamentului, Catedrala Mantuirii Neamului, Pasaj Basarab.

Detalii imobil Prelungirea Ferentari 52, 3 camere, 2 balcoane, decomandat, conf 1

Camere 3
Strada Prelungirea Ferentari
Suprafata 67 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..