Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap. 3 cam. Sos. Alexandriei

69 m2, 3/10, an constructie: 1979

64.000 €

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,746 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand ap. 3 cam. pe Sos. Alexandriei, et. 3/10, decomandat, 2 balcoane mari, zona linistita, instalatii noi, relativ finisat (fara termopane), aproape de piata, Lidl, Cora, bucatarie mobilata.

Detalii imobil Ap. 3 cam. Sos. Alexandriei

Camere 3
Strada Sos. Alexandriei
Suprafata 69 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..