Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Piata Sudului San Plaza

55 m2, 4/8, an constructie: 1987

63.900 €

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2018
Rata credit de la 1,699 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, vand apartament 2 cam, dec, conf 1, et 4/8,  cu imbunatatiri, spatios, Apartamentul e semimobilatt cu strictul necesar, masina de spalat, frigider, dormitor, tv, Geamuri cu termopane de calitate superioara, gresie, faianta, usa metalica. Vedere parculet, liniste, in apropiere exista scoala si gradinita. Ideal pentru cine vrea sa locuiasca imediat. Acte la zi, plata numerar sau credit aprobat.

Detalii imobil Piata Sudului San Plaza

Camere 2
Strada Frumusani
Suprafata 55 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1987
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..