Proprietar vand apartament 2 camere, 51 mp, Park Lake Mall-Dristor

51 m2, 6/10, an constructie: 1970

69.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,846 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand apartament 2 camere, confort 1, semidecomandat, situat in Bucuresti, B-dul Camil Ressu, nr. 31, etajul 6/10, an constructie 1970, reabilitat termic 2018, partial mobilat si utilat, renovat recent, parchet de fag, termopan, usa metalica, instalatii electrice si sanitare schimbate, apometre cu transmisie radio, senzor gaz, internet fibra optica/wi-fi, cablu, interfon, lift, monitorizare video Asociatia de Proprietari etc. Apartamentul beneficiaza de parcare resedinta cu loc de parcare individual si are toate actele la zi, Intabulare, cadastru, extras informativ, certificat energetic, etc.Apartamentul se afla intr-o zona cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, la aproximativ 100 metri de Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), Park Lake Mall, Gradinita nr. 38, Scoala Gimnaziala nr. 88, Metrou (Dristor 1 / 2), Piata, etc.

Detalii imobil Proprietar vand apartament 2 camere, 51 mp, Park Lake Mall-Dristor

Camere 2
Strada Bdul Camil Ressu
Suprafata 51 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: garsoniera
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..