Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, 51 mpu, decomandat, MILITARI REZIDENCE

51 m2, 5/7, an constructie: 2017

47.500 €

Ultima actualizare: 30 August 2018
Rata credit de la 1,263 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 2 camere , decomandat , cu o suprafata de 51 mp utili , situat in zona Metro Militari., Constructia are D+ P+7E  Se vinde complet  finisat cu (gresie, faianta,usi de interior,parchet) , toate la alegerea dvs , echipat cu centrala proprie Ferroli , calorifere , prize , intrerupatoare , tamplarie PVC cu geam termopan , baie. complet  utilata integral caramida (exterior cat si interior) , pe structura de beton + izolatie polistiren de 10 cm.
Situat pe strada Rezervelor nr., 79, langa statia ratb 178/138, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei dar si a statiilor ratb de legatura 137, 62,25. www.militarirezervelor.ro

Detalii imobil Apartament 2 camere, 51 mpu, decomandat, MILITARI REZIDENCE

Camere 2
Strada Rezervelor 79
Suprafata 51 m2
Etaj 5/7
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..