Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez casa in Crangasi pentru 2 studenti sau cuplu tineri

45 m2, P

340 € / luna

Ultima actualizare: 28 August 2018

Proprietar,inchiriez  casa  la curte in Crangasi, intr o locatie f linistita !
Casa este compusa din 3 camere din care 2 dormitoare , mobilate si 1 camera pentru servit masa.Baie , bucatarie , totul renovat, curat .Utilate partial(fara masina spalat, dar se poate instala ulterior, imediat cu prima luna de chirie).Semidecomandat.
Termopan(usi+ferestre) , gresie, faianta , parchet/dusumea ,centrala proprie .Cablu tv si internet wi-fi gratis.Contorizare separata (gaze, apa, lumina)
Curtea este comuna , casa dispune si de un mic foisor , separat. Gradina mare cu flori , de 500 mp.Locatie f linistita, nu este la strada.Se preteaza f bine pentru 2 studente/ti sau cuplu tineri , fara copii.
Doar la  8-10 min de Piata Crangasi si metrou , 5 min de tramvai 41 si autobuz 178 si 5 min de Calea Giulesti (tramvai 11 si 44).Tot la 10 min de supermarketurile:Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan, Lidl, Penny,Profi,Mega Image si Plaza Romania Mall.
Se accepta MAXIM 2 persoane!Disponibila imediat ! Se poate viziona oricand !
Pret 340 eur. 1 luna + 1 luna garantie. 
Nu acceptam animale de companie. 
Pentru alte detalii, rog sunati !
Rog maxima seriozitate ! 

Detalii imobil Inchiriez casa in Crangasi pentru 2 studenti sau cuplu tineri

Garantie 340 €
Camere 3
Strada Porumbacu
Suprafata 45 m2
Structura P
Bai 1
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..