Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament trei camere Zona Obor recent renovat

80 m2, 4/8

470 € / luna

Ultima actualizare: 27 August 2018

Apartament trei camere,situat deasupra magazinului Bucur Obor semi-mobilat, aveti acces usor la statiile RATB,metrou , piata obor si zonele comerciale din apropiere.
Apartamentul a fost recent renovat, starea lui este buna, situat la etajul patru din zece .Bucatarie mobilată,frigider,congelator,mașina de spălat rufe,aer condiționat.Sufragerie mobilată,dormitoare nemobilate ,parchet nou.Balcon pe toată suprafața apartamentului.Se poate închiria și nemobilat.Chiria este 470 euro usor negociabil contract de Inchiriere ANAF.Usor de ajuns in toate punctele principale ale capitalei.

Detalii imobil Apartament trei camere Zona Obor recent renovat

Garantie 470 €
Camere 3
Strada Bucur Obor
Suprafata 80 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..