Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

CasaVila GorjuluiMilitari la 7 minute de metrou

350 m2, P+1+M, an constructie: 2008

335.000 €

Ultima actualizare: 24 August 2018
Rata credit de la 8,873 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va oferim spre vanzare o Vila deosebita cu 8 camere dipusa pe P+1,teren 420 mp,amprenta 170mp,teren liber 250 mp.Vila este compusa din 3 corpuri de casa ,primul corp compus din lining cu bucatarie open space 13 mp +dormitor 10 mp+gr sanitar , al-2-lea corp de casa la parter lining 14 mp,bucatarie de 14 mp,la etajul 1,3 dormitoare(13 mp,13 mp,23mp)gr sanitar si corpul 3 compus din 3 camere,75 mp,gr sanitar.Casa se vinde partial mobilata ,de buna caliatate.Pozitie excelenta,zona de case,canalizare.

Detalii imobil CasaVila GorjuluiMilitari la 7 minute de metrou

Camere 8
Strada Iuliu Maniu
Suprafata 350 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Suprafata teren 420 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..