Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Virtutii 3 camere

77 m2, 5/8, an constructie: 1993

102.000 €

Ultima actualizare: 20 August 2018
Rata credit de la 2,714 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere Virtutii Militari, particular, 77MP, decomandat, etaj 5/8, bloc 1993, doua bai, gresie, faianta, parchet laminat, termopan, jaluzele exterioare aluminiu, ușa metalica, usi interioare import Germania, balcon inchis termopan, camara, calorifere aluminiu cu robineti termostatati, instalatii sanitare noi din cupru, incalzire pardoseala in bucatarie, 3 aparate de aer conditionat (Panasonic), orientare E-V, loc de parcare ADP (contract 2018). Apartamentul are vedere la Soseaua Virtutii, este in stare excelenta. Accept credit.

Detalii imobil Virtutii 3 camere

Camere 3
Strada Virtutii
Suprafata 77 m2
Etaj 5/8
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1993
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..