Vând - cedez antecontract pentru 2 camere in Plaza Residence faza 1

54 m2, 8/11, an constructie: 2018

62.400 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,699 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Cedez antecontract pentru apartament de 2 camere in complexul Plaza Residence faza 1. Dezvoltatorii preda apartamentul la gri (cu sapa, pereți gletuiți, centrala termica, calorifere, ușă metalică la intrarea în apartament, cu instalație electrică dar fara prize și întrerupătoare, cu instalație sanitara fara toaleta, cada, chiuveta, tâmplărie PVC cu geam termopan, fara uși de interior. Toate apartamentele sunt predate la același stadiu. Nu a fost alegerea cumpărătorului. Orientarea apartamentului este sud vest, vederea nu este blocată de nicio cladire. Din apartament se vede Plaza Romania mall şi bdul Timisoara. Apartamentele vor fi predate în luna octombrie / noiembrie 2018. Preţul în antecontract este blocat in lei, calculat la un curs valutar de anul trecut, curs mai mic decât cel de astăzi.

Detalii imobil Vând - cedez antecontract pentru 2 camere in Plaza Residence faza 1

Camere 2
Strada Intrarea Silistraru
Suprafata 54 m2
Etaj 8/11
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..