Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere central

45 m2, 5/6, an constructie: 1966

57.000 €

Ultima actualizare: 10 August 2018
Rata credit de la 1,513 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, va propun un apartament situat pe Bd. I.Gh. Duca nr 15 (la mijlocul bulevardului vis-a-vis de CEC), etaj 5 din 6, liber,  fara risc seismic, compus din doua dormitoare, living, bucatarie, baie, hol intrare generoasa, balcon stradal inchis, terasa/balcon in plan spate, lift (cabina renovata, motor/angrenaje lift noi, schimbate in 2016), inscris pentru reabilitare termica la Primaria Sector 1, locuri de parcare disponibile pe strazile adiacente bulevardului Duca, bloc administrat de catre firma specializata .
Dotari: zugravit la inceput de august 2018, termopane (inclusiv plase/rolete antitantari), parchet laminat (montat peste parchet masiv-in stare foarte buna), gresie, faianta (pana  in tavane), aer conditionat (Fujitsu), calorifere otel (termoficare Radet), gaze, apometre, pereti stradali izolati termic pe interior (cu vata minerala+rigips), pereti plan spate izolati termic cu polistiren, cada fonta, instalatie sanitara refacuta (pexal ingropat).
Blocul beneficiaza de o curte interioara ideala pentru recreere/loc de joaca copii. Deseurile sunt colectate selectiv,  toboganul/ghena au fost eliminate.
Proximitate: Metrou & Gara de Nord (100m), Mega Image (30m), Statie tramvai (40m), Statie troleu (20m),

Detalii imobil Apartament 2 camere central

Camere 2
Strada Gh duca
Suprafata 45 m2
Etaj 5/6
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1966
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..