Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular - apartament de lux, 2 camere, prima inchiriere, DECEBAL

60 m2, 5/7

600 € / luna

Ultima actualizare: 9 August 2018

particular - inchiriez apartament de lux, 2 camere, prima inchiriere, bloc 2008, mobilat MobExpert, complet utilat, usa metalica, parchet din stejar, aer conditionat, TV, electrodomestice de calitate.Apartamentul este pozitionat la etajul 5 din 7 al unui bloc edificat 2008.

Blocul este amplasat in proximitatea Pietei Alba Iulia, pe o strada paralela cu Bulevardul Decebal, la 7 min de metro Piata Muncii, langa restaurantul Turquoise. Scara blocului este placata cu marmura si pereti de rigips, beneficiaza de un sistem de supraveghere, iar liftul este modern si incapator.

Apartamentul dispune de usa metalica, placi mari de gresie, parchet din stejar natural, tamplarie pvc triplustratificata cu suprafata vitrata si ferestre mari, calorifere de tip panou dispuse vertical, sistem de racire si ventilatie centralizat functional si usi de interior din lemn. Acesta este amenajat cu mobila MobExpert atat in living cat si in dormitor, bucataria este facuta pe comanda, baia este amenajata cu robinetarie Grohe.

Clasa energetica a aprtamentului este A, avand costuri de intretinere mici.

Contract minim 1 an, nefumatori, fara animale de companie.

Detalii imobil Particular - apartament de lux, 2 camere, prima inchiriere, DECEBAL

Garantie 2 €
Camere 2
Strada theodor sperantia
Suprafata 60 m2
Etaj 5/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..