VANZARE 3 CAMERE 300M MEGA MALL

69 m2, 7/8, an constructie: 1982

63.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,685 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

OFERTA!!!
APARTAMENT 3 CAMERE LANGA MEGA MALL LA DOAR 92 EURO/MP!

CBAR Unirii are placerea de a va prezenta spre achizitionare un apartament de 3 camere decomandat situat in zona Basarabia - Chisinau, in imediata apropiere a Mega Mall.

Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil de 8 niveluri, imobil construit in anul 1982 si reabilitat termic de curand. Imobilul este cunoscut in piata de tip rusesc fiind construit din placi de beton si beneficiind de 2 lifturi. Imobilul este curat si ingrijit, acest lucru reflectand calitatea locatarilor.

Apartamentul este la baza decomandat si este compus din: living cu acces pe balcon, balcon, bucatarie, hol intrare foarte lat cu spatiu de depozitare, vestibul, 2 dormitoare, baie, wc servici, 2 debarale/camari. In acest moment apartamentul prezinta 2 modificari fata de compartimentarea originala, modificari ce pot fi usor readuse in starea initiala: baia de servici a fost transformata in spatiu de depozitare, iar la unul dintre dormitoare s-a renutat la jumatate din peretele despartitor de hol transformandu-se intr-un spatiu deschis.

Locuinta dispune de o vedere panoramica, libera si foarte insorita, beneficiind de o orientare cardinala spre Est.

Locuinta nu dispune de imbunatatiri, necesitand investitii complete, cu exceptia ferestrelor de termopan de la camere si de la balcon, a usii metalice si in functie de gusturi a gresiei si faiantei.

Actele sunt pregatite pentru vanzare, iar apartamentul este liber!!

Va recomandam cu incredere vizionarea acestei proprietati, care cu siguranta va va lasa o impresie pozitiva si care in scurt timp poate deveni caminul dvs.

Detalii imobil VANZARE 3 CAMERE 300M MEGA MALL

Camere 3
Strada herta
Suprafata 69 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..