Acest anunt nu mai este activ

Inchiriez 3 camere Piata Iancului metrou

78 m2, 8/9

589 € / luna

Ultima actualizare: 4 August 2018

Apartament de inchiriat la Piata Iancului, langa metrou, DISPONIBIL DIN  01 SEPTEMBRIE 2018, pe termen lung, fara animale de companie, la chirie de 2700 lei lunar, cu una luna avans, plus doua luni de garantie, pentru persoane pretentioase si serioase, pentru cupluri, sau pentru studenti, ori pentru familie cu copii. Accept agentii dar nu platesc comision. Vizionari numai pentru clientii hotarati incepand cu 15 august 2018 . A doua luna de garantie se poate achita in termen de 60 zile de la cazare. 
DETALII si Vizionari on-line : https://www.youtube.com/playlist?list=PLaxwRknHdS2GEe0cApK69Ub4RbdxJzN9z
sau : https://youtu.be/yB01zHqsSGk
Apartamentul este din anul 1982, 3 camerede 78 mp , la etaj 8 si dispune de etaj tehnic pe 40% din suprafata, este dotat cu 4 aere conditionate, bucatarie open space, gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, mobila pe comanda, frigider, aragaz si cuptor electric, incastrabile, hota cu evacuare externa, debarale mari, cuiere , camere spatioase amenajate ergonomic, balcon utilat, hol spatios, baie mare reamenajata si toaleta de serviciu Spatiul a fost reamenajat mobilat si utilat complet in anul 2017, terasa este refacuta odata cu anveloparea blocului si anterior de proprietar, imobilul este anvelopat in anul 2017. Costurile de intretinere sunt accesibil de mici, apartamentul este prevazut cu contoare de apa calda si rece cat si cu repartitoare de caldura, vecinii sunt amiabili, acesul este favorabil catre zona centrala si catre statia de metrou, la distanta de maxim 5 minute de mers pe jos. Parcarea este libera pe trotuar sau poate fi cu plata in locuri amenajate. Localizare apartament: https://goo.gl/maps/1JjEKmVLbXN2

Detalii imobil Inchiriez 3 camere Piata Iancului metrou

Garantie 600 €
Camere 3
Strada aleea zarandului
Suprafata 78 m2
Etaj 8/9
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..