Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament Cismigiu

176 m2, 3/6, an constructie: 2010

223.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 6,083 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde la licitatie imobil apartament situat in Bucuresti str Poiana Narciselor, sector 1, intr-un imobil de tip S+P+5E+6 retras, edificat in 2010. Apartamentul generos este compus din 4 camere si dependinte si are o suprafata totala de 176 mp inclusiv balcon de 8.32 mp.

Finisajele exterioare sunt finalizate, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan iar la intrare usa metalica. In interior finisajele sunt la gri, peretii si plafoanele tencuiti si aplicat placi din rigips. Sunt necesare finalizarea finisajelor interioare precum si a instalatiilor sanitare si a accesoriilor electrice. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile: electricitate, gaz, apa, canalizare.

Proprietatea este amplasata central, in zona Cismigiu – Sala Palatului. Zona este caracterizata ca una rezidentiala reprezentata de locuinte precum si diferite spatii social urbane, institutii de invatamant.

Detalii imobil Vanzare apartament Cismigiu

Camere 4
Strada Poiana Narciselor
Suprafata 176 m2
Etaj 3/6
Bai 3
Stare proprietate de renovat
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..