Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ofer spre inchiriere ap 4 camere superb str Plantelor-Mantuleasa,curte

130 m2, 1/10

795 € / luna

Ultima actualizare: 2 August 2018

Ofer spre inchiriere apartament 4 camere ,130 mp,strada Plantelor (zona Mantuleasa ),parter foarte inalt(hoch parter) ,bloc, reabilitat termic,decomandat,geamuri termopan,parchet masiv,balcon inchis 10 m lungime,gresie,faianta,bucatarie stil american,aer conditionat,alarma,centrala proprie de bloc,nemobilat/mobilat partial ,vedere spre curtea interioara si la strada,verdeata multa,pretabil firma/de locuit.

Liber de la 1 sept 2018

 

tel. contact .0754897237 (Christian )-Vizionari doar de L-V dupa 20,00 sau in weekend in timpul zilei ! ! 

Detalii imobil Ofer spre inchiriere ap 4 camere superb str Plantelor-Mantuleasa,curte

Garantie 795 €
Camere 4
Strada Plantelor
Suprafata 130 m2
Etaj 1/10
Bai 2
Mobilat nu
Utilat partial
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..