Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa str. Horatiu

346 m2, D+P+E, an constructie: 1940

476.000 €

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2018
Rata credit de la 12,608 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare casa str. Horatiu 

Propunem spre vanzare imobil situat pe str. Horatiu, sector , casa cu arhitectura interbelica, formata din teren in suprafata de 239mp, deschidere de 20,96m, pe care este amplasata constructia cu regim de inaltime D+P+E, compusa din 12 incaperi plus dependinte, construita in jurul anilor 1940, starea tehnica a constructiei este buna.

Constructia are suprafata construita la sol= 154,6mp, suprafata desfasurata= 415,74mp, suprafata utila= 346,45mp, distribuita pe cele trei niveluri astfel:  la demisol suprafata utila= 115,30mp, pentru etaj suprafata utila= 134,75mp, suprafata utila mansarda= 96,40mp.

Imobilul beneficiaza de o arhitectura deosebita, amplasat in zona centrala a Mun. Bucuresti, in apropiere de parcul Cismigiu, Gara de Nord, inconjurata de str. Berzei, Mircea Vulcanescu, Popa Tatu, Calea Grivitei; finisajele interioare sunt de calitate medie, tamplaria exterioara este din lemn si PVC(la mansarda),  tamplaria interioara de asemeni este din lemn, pardoseala din parchet masiv, tencuiala cu vopsea lavabila. Utilitatile disponibile sunt:  electricitate, apa, canalizare, incalzirea se face prin centrala termica proprie.

Pret: 400.000 euro+TVA

Detalii imobil Vanzare casa str. Horatiu

Camere 12
Strada Horatiu
Suprafata 346 m2
Structura D+P+E
Bai 6
Suprafata teren 239 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1940
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..