Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

,Vand apartament ultracentral, Piata Dorobantilor

57 m2, 2/2, an constructie: 1940

98.000 €

Ultima actualizare: 18 Iulie 2018
Rata credit de la 2,674 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

vand apartament 2 camere, ultracentral, Dorobanti, boxa, curte interioara, spatii comune (uscatarie, spalatorie), teren,  pozitionat excelent.Apartamentul este in stare buna, 2 scari,2 intrari, parchet, mobila, centrala,masina spalat,frigider,aragaz,etc. Este la 30 de secunde de benzinaria PETROM din DOrobanti, 1 minut de liceul I.L.Caragiale/ MegaImage Dorobanti, 3 minute de piata Dorobanti, 10 minute Aviatorilor (Televiziune) si 12 minute de Piata Victoriei (mers pe jos). Ultracentral, pozitie excelenta, spatii de depozitare,boxa, curte interioara, 1 familie pe etaj.

Detalii imobil ,Vand apartament ultracentral, Piata Dorobantilor

Camere 2
Strada int.Teodor Iliescu
Suprafata 57 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1940
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..