Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Salaj Bucuresti

40 m2, 7/10

220 € / luna

Ultima actualizare: 18 Iulie 2018

Inchiriez apartament 2 camere (40 m2 ) in Sos. Salaj- Rahova, la 20 min. de Piata Unirii si 10 min de Liberty Mall.  Apartamentul poate fi inchiriat  mobilat sau nemobilat.  Chiria este de 220 euro/luna – negociabil +garantia pe o luna.Va rog seriozitate. Tel contact 0763650221 sau 0749114767.

Detalii imobil apartament 2 camere Salaj Bucuresti

Garantie 220 €
Camere 2
Strada Sos.Salaj
Suprafata 40 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Mobilat nu
Utilat partial
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..