Acest anunt nu mai este activ

13 Septembrie, 3 camere, Prosper, bloc 1999

68 m2, 3/8, an constructie: 1999

120.000 €

Ultima actualizare: 16 Iulie 2018
Rata credit de la 3,192 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, vand apartament 3 camere, stradal, et. 3/8, semidecomandat, recent renovat, se vinde mobilat si utilat la cheie, foarte aproape de Marriot si Palatul Parlamentului. Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat, balcon inchis, 2 grupuri sanitare, apometre, repartitoare, lift, interfon.
Apartamentul este situat intr-un bloc construit in anul 1999 pe Calea 13 Septembrie, nr. 235, langa Prosper, foarte aproape de Marriot. Are in imediata apropiere parc, scoli, gradinite, centre comerciale. Apartamentul nu dispune de loc de parcare propriu, fiind situat stradal, exact pe Calea 13 Septembrie, intrucat nu se ofera posibilitatea rezervarii de locuri de parcare direct in bulevard. Exista intotdeauna locuri de parcare disponibile, parcarea masinilor direct pe bulevard nefiind restrictionata in niciun fel. Apartamentul dispune de spatii generoase si un balcon de 9 m lungime, inchis in termopan, ce acopera doua dintre camere (sufrageria si dormitorul mic), izoland fonic foarte bine interiorul. Apartamentul este recent zugravit, are dotari moderne si se vinde mobilat si utilat la cheie, asa cum apare in fotografii.

Detalii imobil 13 Septembrie, 3 camere, Prosper, bloc 1999

Camere 3
Strada 13 Septembrie
Suprafata 68 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1999
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..