Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere Lujerului

63 m2, Parter/10, an constructie: 1968

69.000 €

Ultima actualizare: 10 August 2018
Rata credit de la 1,879 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

roprietar vand apartament cu 3 camere, doua balcoane, doua debarale, renovat complet, parter, fix la gura de metrou lujer, iuliu maniu 52-72, bloc 4, sc c, scara blocului este fix la gura de metrou, perfect pentru firme, apartamentul are balcoane pe ambele parti ale blocului, bloc stradal, vedere la bulevardul iuliu maniu.
Totul este nou in casa, renovat acum 2 ani, se poate vinde si cu mobila, am si loc de parcare in fata geamului, sub mocheta este parchetul vechi, in sufragerie stejar, in celelalte camere si hol, fag.
Pentru alte detalii sunati sau dati mesaj, pot trimite poze prin whatsapp.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere Lujerului

Camere 3
Strada Bulevardul Iuliu Maniu 52-72
Suprafata 63 m2
Etaj Parter/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..