Apartament 2 camere, confort 1

55 m2, 1/4, an constructie: 1980

55.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,463 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, confort 1, situat la etajul 1 intr-un imobil cu 4 niveluri. Locuinta dispune de o bucatarie generoasa, scara curata, locatari civilizati. Renovat decent, imbunatatiri: faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica. Semi-mobilat si utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat. Acces rapid la mijloace de transport in comun, 5-10 min de metrou Piata Sudului si centrul comercial Sun Plazza, scoli, gradinite, parc, banci.

Imobilul este construit in anul 1980 si este pe lista de reabilitare termica.

Disponibil imediat. Pret discutabil. Exclus agentii. 

Detalii imobil Apartament 2 camere, confort 1

Camere 2
Strada Drumul Gazarului
Suprafata 55 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..