Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere - metrou Titan

50 m2, 9/9

350 € / luna

Ultima actualizare: 10 Iulie 2018

Inchiriez apartament 2 camere, 50 mpu, mobilat si utilat modern, balcon inchis, bloc din 1980, reabilitat, situat la doar 650 m de metrou Costin Georgian si la 1km de statia de metrou Titan, etaj 9/9, bloc cu lift, spatii verzi si locuri de joaca in apropiere. Dotari: apometre radio, masina de spalat, TV, aragaz, frigider si mobilier in toate camerele.
1 luna + 1 luna garantie.

Pentru detalii si vizionari, va stau la dispozitie.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere - metrou Titan

Plata in avans 1 luna
Garantie 350 €
Camere 2
Strada Badeni
Suprafata 50 m2
Etaj 9/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..