Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

4+ camere ambasada chinei - extrem de spatios

220 m2, 1/5, an constructie: 2001

265.000 €

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2018
Rata credit de la 7,216 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Localizat ideal in spatele ambasadei Chinei la 5 minute de parcul Herastrau, apartament de 4 camere (200mp utili) extrem de spatios si aerisit cu bucatarie, spatiu de depozitare (debara), doua grupuri sanitare si 2 balcoane.  Pretul cerut este 1,300 Eur/m2 util, negociabil.  Vanzatorul este proprietarul (persoana fizica) nefiind perceput Tva la pretul afisat

Detalii imobil 4+ camere ambasada chinei - extrem de spatios

Camere 4
Strada Ghetari
Suprafata 220 m2
Etaj 1/5
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2001
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..