Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila spatioasa Clinceni

147 m2, P+M, an constructie: 2006

105.000 €

Ultima actualizare: 1 Iulie 2018
Rata credit de la 2,791 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, tel. 0749.413.961 ofer spre vanzare teren 570 mp si imobil P+M 150 mp situat in Clinceni, Ilfov, la 8 km distanta de intrarea in capitala (Depou Alexandria) sau 15 km de Mag. Unirea si 100 m de Complexul BELVEDERE din Bragadiru (Satul de vacanta Bragadiru). Imobilul este compus din 5 camere, 2 bai, o bucatarie, camera tehnica, 2 holuri. Separat este si un garaj in care se afla o pivnita de 8 mc. Utilitati: curent trifazic, fosa septica de 27 mc betonata. Pret 115.000 euro discutabil. Necesita finisaje la latitudinea cumparatorului. 

Detalii imobil Vila spatioasa Clinceni

Camere 5
Strada carierei
Suprafata 147 m2
Structura P+M
Bai 2
Suprafata teren 570 m2
Deschidere 33
Amprenta la sol 70m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Utilitati electricitate
Sosea asfalt

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..